3 ekologiska
bananer - skalad vikt ca 250 g 1 stort, helst ekologiskt päron - ca 200 g saft av en ekologisk citron - ca 2 msk 100 g smör - jag tog LF eftersom lilla I:s mamma är laktosintolerant och kanske också vill ha en bit
4 stora,
ekologiska ägg
½ dl
kokosblomssocker
2 dl
rårismjöl
2 dl
teffmjöl
2 msk
malda psylliumfröskal - från Urtekram den här gången
Min man har redan ätittre-fyrabitar men uppdelat på två dagar, tack och lov. Jag har sett flera varianter på mjuka kakor med kokostosca som blåbärskaka, chokladkaka, kladdkakaochmed en helt vanlig sockerkaksbotten
Det blev en LCHF äppelpaj med en hemmagjord variant på vaniljsås. Pudra dem med kanel. Blanda sedan smör, mandel- och kokosmjöl i en bunke till en smulig deg ochfördela över äppelbitarna
Fördelasalsiccian på, och därefter de resterande aubergine- ochzucchiniskivorna. Kryddblandningen är - som en del av er redan vet - en av minafavoritkryddor, som sätter sprätt på det mesta i matväg
Nja, nu har jag väl inte tänkt mig att hamna i en kaka precis - även om likheterna är påfallande - men det måste ju finnas andra sätt att komma tillanvändning för oss mänskligabanan-look-alikes
Inteminstalilla solstråle orkar leta sig fram. Cognacen gör fruktkakan mer hållbar - den klararminst två veckor i kylen - och alkoholen förångas i ugnen, men om du ändå intevill använda alkohol kan du ersätta cognacen med pressad apelsin, som också ger god smak
Mandelpastan - eller mandelsmöret som det också kallas - innehåller bara ekologisktodlade, malda, rostade mandlarochlite havssalt, inga andra tillsatser
SkrivutE-postFacebookTwitterTumblrPinterestLinkedInWhatsAppGillaGillaLaddar. Mät upp alla torra ingredienser för sig, blanda väl ochvispaihopmed degvätskan medballongvisp eller träslev
Eftersom det även denna gång fanns lite färsk mango kvar efter lillaI. Ialla fall låg de stackarna där i fruktskålen och bara skrek om att bli omhändertagna, så det var bara att ge sigi kast medäggvispandetoch bananmosandet
Klicka ner i en form. Häromdagen hade jag litefula bananer som behövde användas, här är resultatet❤️ 3 små mogna mosade bananer2 dl växtbaserad yoghurt1 msk fiberhusk 1 dl valnötter grovhackade 2 dl hasselnötsmjöl1 tsk bakpulver VaniljochkanelVispa allt medelvisptill en jämn smet, låt svälla 10 min. Baka i ugnen på 200 grader i ca 30 min. 1 msk fiberhusk. ca 30 min
Men, men, jag skulle ha svårt att fästa tiaranimitt korta ochmotsträviga hår, ochmin enda långklänning är tämligen omodern - och förresten var det länge sedan jag kom i den - så det är nog bäst jag avstår
SkrivutE-postFacebookTwitterTumblrPinterestGillaGillaLaddar. Läs mer om min egen naturligtglutenfriamjölmix (utan vetestärkelse eller annan ren stärkelse) som du blandar själv av bara tre ingredienseroch testa även det här receptet på glutenfria fullkornsfrallor
Men för att förvandlastillbananmuffins krävs ingen ungdom med perfekt yttre, det går precislika bra om inte bättre medgamla skrumpna ochVÄLDIGT mogna bananer, så så fick det bli
e (ettusenfyrahundrade), och det kan jag väl få firamed en god banankaka. Blanda en deciliter av mjölet medapelsinskaloch mandel, och resten av mjölet med bakpulver, bikarbonatochxantangummi
Ingenmedaljplatsitårt-SMprecis, men LillaIgillade tårtan och det var huvudsaken. Eftersom LillaIinte är förtjust i grädde ochinte heller i sånt som är så kladdigt, lät jag bli att fylla tårtan, glaserademed färskost utblandati en aning grädde, ochblandadeilitevaniljpulveroch kokosblomssocker för att få en lite brun färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.