Glutenfri vegetarisk blomkålspizza à la LCHF - med tomatsås och zucchini
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pizzan räcker till en hel ugnsplåt, så beroende på hunger räcker den till 2 - 4 personer
  • 500 g blomkålsbuketter
  • 1 ägg 90 - 100 g färskriven parmesan
  • 1 dl mandelmjöl - Risenta den här gången
  • 1½ msk husk
  • 1 burk hela skalade tomater
  • 2 msk osötad tomatpuré
  • 2 tsk Medelhavskrydda - från Krusmyntagården
  • 1 zucchini valfri kryddblandning
  • 125 g smakstark ost i tunna skivor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.