Glutenfri banankaka med mango, pistaschnötter, kokosnötsmjöl och durramjöl
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 stora, väl mogna bananer, ca 230 g 1 msk vit balsamvinäger - alternativt pressad citron eller lime
  • 100 g färsk mango
  • 125 g smör - alternativt mjölkfritt margarin
  • 3 stora ekologiska ägg, ca 200 g - ett av mina ägg visade sig dessutom ha två gulor
  • 1 dl ljust muscovadosocker eller ljust rårörssocker
  • 1 dl mörkt muscovadosocker
  • 3 dl kokosnötsmjöl
  • 1 dl durramjöl
  • 1 msk fiberhusk
  • 1½ tsk bakpulver
  • 1½ tsk bikarbonat
  • 50 - 60 g naturella pistaschnötter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.