Riktigt, riktigt maffig och god blev den här glutenfria fruktkakan som jag lyckades åstadkomma igår. Jag lät körsbären ochrussinen dra i lite päroncognac över natten, och blandade sedan med ytterligare frukt och nötter
En skiva nybakat glutenfritt surdegsbröd med ost och en driva havtornsmarmelad från. Vet ni vad, jag har så smått fått pippi på att baka glutenfritt surdegsbröd
Glutenfritt sodabröd medsolrosfrönoch teff. *Xantangummi – är ett naturligt framställt förtjockningsmedeloch har precis som gluten ”klistriga” egenskaper vilket får ingredienserna i den glutenfria bakningen att hålla ihop
De här kexen kom till i hastigt mod när jag skulle göra små snittar med skagenröra och upptäckte att jag inte hade det skivade formbröd i frysen som jag var övertygad om att jag hade
Så var det dags för ännu ett recept på hyfsat nyttigt glutenfritt "snask". Grundreceptet på mina muslibars återanvändes och varierades ännu en gång, och piffades till med fikon och glöggmarinerade russin
Blanda ut jästen i vattnet tillsammans med olja och honung. Vispa med en gång (utan att vänta) hastigt ihop med en ballongvisp eller slev till en jämn smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.