Glutenfritt surdegsformbröd med teffmjöl och durramjöl
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g jäst
  • 5 dl vatten
  • 2 msk mörk råsirap
  • 1/4 dl pumpakärnolja eller hampafröolja
  • 2 dl smoothiefrön - består av sesamfrön, linfrön, solroskärnor och pumpafrön
  • 1 dl hampafrön
  • ½ dl nyponmjöl
  • 1 msk baobabpulver
  • 1 dl inkabär - lite drygt, grovt hackade
  • 3 dl teffmjöl
  • 1½ dl durramjöl
  • 1½ dl rårismjöl
  • 2 msk fiberhusk
  • 4 msk glutenfritt surdegspulver
  • 1 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.