Glutenfri bananäppelkaka på Lilla I:s vis med kokosmjöl och nyponmjöl
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 medelstora bananer, ca 355 - 360 g - ekologiska förstås
  • 1 rejält stort äpple, ca
  • 1 msk citronsaft
  • 3 stora ägg - ca 190 g sammanlagt
  • 1½ dl ljust rårörssocker
  • ½ tsk vaniljpulver eller ½ msk vaniljsocker
  • 1½ dl kokosnötsmjöl
  • 1 msk nyponmjöl
  • 2 tsk bikarbonat
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 msk kanel
  • 1 tsk husk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.