Getostcheesecake med rödbetor och rödvin
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Botten
  • 15 Digestivekex
  • 100 g smör
  • smält
  •  
  • Fyllning
  • 450 g getost
  • utan kant
  • 250 g mascarpone
  • 6 ägg
  • 1½ dl socker
  •  
  • Rödbetslag
  • 2 stora rödbetor
  • gärna polka
  • 3 dl koncentrerad röd saft
  • t.ex. hallon
  • jordgubb eller röda vinbär
  • 2 dl rödvin
  • 1 kanelstång
  • 2 stjärnanis
  •  
  • Gelé
  • 2 gelatinblad
  • 1 dl av spadet från lagen
  •  
  • Honungskanderade valnötter
  • 2 dl valnötter
  • 1 dl honung

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.