1120 ml
olivoljaSteg 1 Dela tomaterna på mitten och ta bort fröna. Skär i stora bitar och lägg i mixern. Steg 2 Skala gurkan, skär i bitar och lägg i mixern. Steg 3 Dela den röda paprikan på mitten och ta bort fröna. Skär i bitar och lägg i mixern. Steg 4 Skala löken, hacka grovt och tillsätt i mixern. Steg 5 Skala vitlöken och lägg den i mixern. Steg 6 Blanda grönsakerna på hastighet 7 i ca 30 sekunder till att blandningen är slät. Steg 7 Tillsätt vinäger, olivolja och salt. Blanda i 30 sekunder. Steg 8 Kyl före servering.
Ingredienser2 stora gula lökar2-3 buljongtärningar6-7 dl vatten1 kilo gröna ärtor, färska eller frysta1-2 dl grädderapsolja till stekningen näve ärtskottcitronsalt och peppar
Vad är bättre en het sommardag än en iskall Gazpacho. gazpacho, gurka, is, kall soppa, körsbärstomater, lök, olivolja, paprika, soppa, spansk soppa, spanskt, tomater, vitlök 2 personer eller
Gazpacho med vattenmelonHäromdagen firade vi båda barnens födelsedagar. Däremot gjorde jag en gazpacho som en liten förrättssoppa att smaka på innan maten
Vid just det här tillfället fick jag ett receptkort från Sara med hennes favoritrecept på Gazpacho. Skriv ut receptet/inlägget med eller utan bilder, klicka här (Print Friendly) Saras Gazpacho med tillbehör
Man längtar efter en iskall gazpacho med limeräkor. Vad längtar man efter när det är så här varmt. Jo, det kan jag svara på, man längtar efter något som är iskallt, nyttigt och syrligt fräscht
Jag älskar Gazpacho när det är riktigt varma sommardagar. ) Min familj hävdar alltid att det finns ingen så god gazpacho i hela världen som min, så här delar jag nu med mig av en stor familjefavorit
Då brukar jag göra Gazpacho. Soppa på sommaren är kanske inte det första som slår en när man botaniserar i diskarna på matbutiken men en iskall Gazpacho med lite bett i är faktiskt riktigt gott, mättande och läskande på en och samma gång
Här kommer mitt recept på gazpacho som är lite annorlunda än de klassiska recepten. Gazpacho har sitt ursprung från södra Spanien - Andalusien och det är där man äter denna kalla soppa under de varma heta dagarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.