Vad är bättre en het sommardag än en iskall Gazpacho. Frisk, törstsläckande, smakrik och iiisig. Även perfekt som en förrätt och blir bara godare av att stå i kylen under natten
Gazpacho med vattenmelonHäromdagen firade vi båda barnens födelsedagar. 26 år tillsammans. Eftersom kalasandet var för dem så fick de styra innehållet till viss del
Det var sommaren 2006 och på ett pysselforum pågick en receptswap. Temat var “sommarmat” och deltagarna i swapen fick i uppdrag att välja ut sitt favorit-sommarmats-recpet och göra X antal snygga receptkort av det
Just nu svettas jag på en balkong i södra Frankrike, närmare bestämt Antibes/Juan Les Pins. Vi hyr en lägenhet med en stor balkong med en helt fantastisk utsikt, det är nästan så att jag inte vill lämna balkongen
Enkel och nyttig lunch eller gott mellanmål. Kanske en förrätt eller som tapas. Hur snyggt skulle det inte vara att servera Gazpachon i portionsglas till tapas-buffén
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Tillbehör. Lägg ut baconskivorna på en plåt med bakplåtspapper och rosta i ugnen ca 10-15 min eller tills skinkan är torr och knaprig
Här kommer mitt recept på gazpacho som är lite annorlunda än de klassiska recepten. Mitt recept saknar gammalt bröd som annars mals ner, och det känns ju som det bara blir nyttigare och kan istället klassificeras som LCHF, stenålders- och medelhavskost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.