Fisk med purjolök ochcremefraiche. Och det är inte bara pengar man sparar på att ta med sig en matlåda, utan man gör en insats för miljön också genom att minska matsvinnet
Servera medpasta eller ris. Garnera med dragon. Smula ner osten ochtillsätt crème fraicheoch vatten. Skär tomaterna i bitar, tillsätt dem samt grovt hackad dragon och låt allt bli genomvarmt
Samtidigt så tar du en kastrull och lägger i en klick smör och olja i, lägg i den hackade löken ochchampinjonerna låt det fräsa en stund utan att bränna
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås tillpasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.