) Jag äter gärna min kaka kall med varma hallon och lite lättvispadgrädde. Servera kakan med vispad grädde, hallon (eller hallonsylt) och en rykande het kopp kaffe
Servera medhallon och lättvispadgrädde. Blanda grädde, socker, sirap och choklad i en kastrull. Häll smeten i en smord form med löstagbar kant, ca 24 cm i dm. 1 dl vispgrädde, 36-40%
Vispa grädden och blanda med chokladsmeten. Toppa medhallon. 2 dl Arla® vispgrädde. 1 dl hallon. Bryt chokladen i bitar och smält den i mikro eller över vattenbad
Toppa desserten med passionsfrukt och servera med de chokladdoppade bären. Doppa hallon och jordgubbar i chokladen och låt stelna på bakplåtspapper i rumstemperatur
Lägg hallonen i glas och häll över grädden och toppa med riven mörk choklad. Färska hallonmedgrädde och mörk choklad (4 port). 2 askar färska hallon. 2 dl vispgrädde. 2 askar färska hallon. 2 dl vispgrädde
Garnera med de färska hallonen, vispad grädde och en citronmelisskvist. Värm lättmjölken tillsammans med gelatinpulvret tills det löst sig på svag värme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.