Detta är en lätt och enkel variant av klassikern flygande jakob. Jag tycker det var jättegott och passar perfekt som en snabblagad vardagsmiddag då man vill äta lite nyttigare
7,5 points/port med ris el pasta 500 g fläskfilé. Skär filen i mindre bitar. Krydda med salt o peppar. Stek i teflonpanna tillsammans med svampen tills de är gyllenbruna ( tillsätt vatten om det blir torrt)
500 g fläskfilé. 1500 g fläskfilé Kantareller, färska, frysta el konserv 2 msk kantarellfond 2 tomater i bitar 3,5 dl milda mat extra 4% Färsk timjan Salt Peppar Valfri mängd pasta el risSkär filen i mindre bitar
Putsa fläskfilén, stek den gyllene med salt och peppar. När potatisen är klarblandar man i ruccola, solrosskott och tomater och slår basilikadressingen över
Skär fläskfilén i mindre bitar. En sallad smakar bra till. , 500 g fläskfilé. Krydda med salt och peppar. Stek i teflonpanna tillsammans med svampen tills de är gyllenbruna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.