Teryakisås (eller om ni har andra såsen med mycket smak i. Gärna lite köttiga smaker som grillsauce, ancho eller åt det asiatiska hållet så funkar hoisin alltid)
teryakisås
soja
lite chili
finriven ingefära
färsk chili
pressad lime
färsk koriander
gott
flingsalt
grovmalen peppar (var det aldrig i Mexico, men tycker jag är gott)
Du gör enkelt en så kallad dubbelpanering genom att först doppa fisken i vetemjöl, sedan i ägg (lätt uppvispad med lite vatten) sedan doppar du i panco eller ströbröd
Dela vaniljstången på längden och skrapa ur den (använder du inte vaniljstång, kan du hoppa över att värma upp grädden och direkt börja med att vispa äggulorna)
Servera med kokt potatis, gelé och en god sallad. Tillsätt vatten så det nästan täcker köttet, lagerblad, vitlök, tomatpuré, paprika pulver och buljongtärning
Skölj bovetet väl i ett durkslag. Koka bovetet tillsammans med russin och aprikoser i 2,5dl vatten, tills allt vatten försvunnit, rör om väl, särskilt mot slutet. 1msk skalade pecannötter. 1msk skalade valnötter
Vispa ihop allting och smaka av med salt & peppar. Dressa kålsalladenmed ungefär hälften av dressingen och häll resten i en skål till serveringen, förvara svalt tills det ska serveras
-( Hoppas nu bara att vi andra klarar oss för om en vecka drar vi iväg till Kanarieöarna och då vill man ju inte sitta på planetmed världens förkylning
En egentligen väldigt enkel gryta med de traditionella smakerna men med den stora skillnaden att man låter köttet ligga i en marinad över natten innan man tillagar det
salt & peppar. Ett stort plus för att man kan sätta ihop sin egna individuellafisktacosmed exakt den mängd guacamole, salsa, sås och fisk man vill i varje ‘klämma’
Forstsätt medlagren. Lägg på blomkåls, broccoli och mosa till den med en gaffel. La Fresagne. Avsluta med ett såslager och riven ost, så blir denså här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.