Många har testat Jamie Olivers lasagne med crème fraiche i stället för bechamelsås och lovorden har haglat så tätt och övertygande att jag inte kunde låta bli att prova själv
Lasagneplattor. Lägg vars ett smort bakpapper över och börja kavla ut till papperskanterna. Låt svalna och ta sedan bort översta pappret och skär sedan ut lasagneplattor
) Â Dagens middag blev som ni ser en slagsLasagne. Krydda färsen och skiva moroten i tunna slantar, är det en tjock morot du fått tag på kan det vara smart att delaslanten på mitten så det blir en halvmåne
Följer en matblogg på engelska som lägger upp helt otroligt fina matbilder med recept som jag alltid blir sugen på och igår låg Chicken parmesan meatballs ute på sidan och jag kände att det där MÅSTE jag laga
Skala och finhacka löken. Skala och tärna moroten fint. Skala rotsellerin och riv den grovt. Varva lasagneplattor, köttfärssås, keso och parmesan i formen
Lasagne är ju sååå gott och därför har jag gjort ett eget recept som är viktväktaranpassat. Lika god som "vanlig", eller så nära man bara kan komma i alla fall
Varva sedan lasagneplattor + köttfärssås + bechamelsås i en ugnsform. Avsluta med ett lagerplattor med bara bechamelsås över (ingen köttfärssås där) och strö över riven ost
Skala och skär morötterna i halvmånar, skär zucchinin åckså i halvmånar eller kvartar beroende på storleken, hacka löken, vitlöken och chilin om du använder den
Jaha, ännu en vegetarisk lasagne. Tänk att det kan det faktiskt för denna var – trots att ingredienserna inte är något utöver det vanliga – himla speciell och himla god
Smula ned fetaosten och ställ åt sidan. Grovhacka/strimla sedan tomaterna. Häll lite tomatsås i botten och varva sedan med lasagneplattor, tomatsås, ostsås oliver och soltorkade tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.