Krydda fisken med salt. Skiva purjolöken. Lägg allt i en ugnssäker form. Häll det i formen. Gör så här Sätt ugnen på 225°. Skär laxen i ca 2x2 cm stora bitar. Stek imitten av ugnen ca 15 min. 500 g laxfilé. 2 tsk dijonsenap. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g laxfilé ½ tsk salt 1 purjolök 2 äpplen 2½ dl Kelda® mellangrädde 2 tsk dijonsenap
Jag blev sugen på att göra allt-i-ett-knyten med fisk. Blir oftast att vi äter det när det finns spröda vårprimörer eller lägger dem på grillen under sommaren
Centrera och montera fiskpaketet på bakplåtspappret börja med med smör, därefter. Koka potatis, morot, fänkål och sparristills dess att de nästan är mjuka
(Se recept intill på brynt smör) Kläm ihopfoliepaketet (dock inte helt ihopklämt, röken ska fortfarande kunna hittain och lämna lite smak) och grillafiskpaketet under lock tillsfisken är genomstekt
Gomorron mina vänner. Idaggick jag upp kl 05, bara för att jag inte kan sova för allt fågelkvitter… . Idaggick jag upp kl 05, bara för att jag inte kan sova för allt fågelkvitter…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.