Riv 4 bitar aluminiumfolie (du kan behöva 2 bitar till varje paket), och pensla med lite olja i mitten på arken. Bred 1 msk senap över oljan och lägg på fisken. Fördela grönsakerna ovanpå. Krydda med curry, salt och peppar och häll över lite Milda mat. Vik folien runt fyllningen och stäng till ordentligt
Lägg paketen på grillen i 10-15 minuter. Grönsakerna ska gärna vara krispiga. Alternativt stek paketen i ugnen på 200 °C i ca 15 min.
Tills dess hänger jag på Hemnet mellan amningssessionerna och dröminreder hus med prylar vi ändå inte skulle ha råd med om vi köpte boende i den här jäkla staden
(Se recept intill på brynt smör) Kläm ihop foliepaketet (dock inte helt ihopklämt, röken ska fortfarande kunna hitta in och lämna lite smak) och grilla fiskpaketet under lock tills fisken är genomstekt
Häll över olivolja och vitt vin, salta och peppra samt toppa till sist med lite flytande honung. I förra vecka då vi var i Blekinge tittade jag på "Sommar med Ernst" där han lagade fisk i foliepaket och satte på grillen
Hyvla zucchinin med en osthyvel till tunna remsor. Tillaga nederst i ugnen ca 40 minuter, tills gratängen fått fin färg. Gratinera i ugnen i 200 gradera tills de fått fin färg
För att råda bot på grilltorkan fixade jag igår till de här enkla fiskpaketen. Till fisken med potatisen serverade jag en enkel yoghurtsås med finhackad dill och gräslök
När vi grillade i fredags så gjorde jag lite nya tillbehör, jag gillar mycket skålar på bordet. inte det silvriga paketet som man använder till ischoklad
Välj den fisk du vill och har tillgångtill. Det här blir väldigt gott, och är oerhört praktiskt eftersom det är ett allt-i-ett-paket som kan förberedas och sedan bara läggas på grillen
Idag blev det grillad majskyckling och den urgoda primörsallad som grannen S hade gjort till Valborg (med några små ändringar i receptet, ärtskott glömde jag t
Recept. Gäst. fre, 2013-06-28 15. 43. 10min. (0). Finhacka de soltorkade tomaterna och gurkan. Pressa vitlöken. Rör ihop samtliga ingredienser och låt stå i kylen i 2-3 timmar innan servering så att alla smaker hinner sätta sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.