Lägg över på ett ugnsfat, och stick in en termometer mitt i, i den tjockaste delen. Det som är helt avgörande för hur smaken på den här karrén blir, är valet av kryddblandning
Vi hade en väldigt stor fläskkarré så den tog nästan 2,5 timme i ugnen. 1 bit fläskkarré katrinplommon och torkade aprikoser salt & peppar smör Skär djupa fickor i köttet och stick ner de torkade frukterna. 1 bit fläskkarré
Denna rätt är så otroligt enkel och får ändå fantastiska smaker att man tror inte det är sant. Tog inte mer än 2 minuter, jag överdriver inte, att förbereda
Krydda det marinerade köttet med salt och peppar runt om och lägg det på ett ugnsgaller. Gnid in fläskkarrén med örter och vitlök och lägg den i en skål eller bunke
Hade ugnsgrillade grönsakerna till, med samma krydda och parmesansmöret som, jag hade kvar sen igår. Kryddorna använde jag även till karrén, som jag gjorde i lergytan
Lägg köttet i en ugnsfast form som är täckt med lite matolja. Om du inte har en Crock-Pot gryta så kommer här ett recept på en god karré tillagat i ugnen i mellan tre till fyra timmar
Salta och krydda karréskivorna, lägg dem i en ugnsform. 8 skivor fläskkarré. Torka av de soltorkade tomaterna från olja annars flyter oljan omkring och ser osmaklig ut, skär dem i mindre bitar och strö över köttet
Det är en torskfile toppad med salt, peppar, persilja och gräslök som jag helt enkelt stekte på en ugnsplåt i ca 15 min eller tills innertempraturen kommer upp i 50 grader
Karré. Gnid in karrén med salt, peppar och vitlök. Skär ett cirka 10 centimeter djupt snitt längs med karrén så att det bildas en ficka. Sänk ugnstemperaturen till 175 grader. 1 bit fläskkarré, cirka kg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.