500 g
fiskfilé sej, kolja eller torsk 1 msk smör + 1 msk rapsolja 300 g champinjoner i fjärdedelar 2 dl vatten 1 msk fiskfond konc 1.5 dl vispgrädde 1 st citron saften och det rivna skalet 10 cm purjolök strimlad 2 tsk maizenaredning salt och peppar dill plockad Till servering: potatis kokt eller pressad
Ett av recepten jag tittade på var en fiskgrytamed morot, purjolök och kapris. Förra året samarbetade Allt om Mat med Expressen och sålde kokböcker med tema från olika länder
Servera med kokt eller pressad potatis. 10 cm purjolök. 5 dl vispgrädde 1 st citron saften och det rivna skalet 10 cm purjolök strimlad 2 tsk maizenaredning salt och peppar dill plockad Till servering
På den tiden vi åt pasta i det här hushållet, hemföll vi ofta åt Jamies Papardelle med söt purjolök och mascarponeost från hans första kokbok Den nakna kocken från tv-serien med samma namn
Som utlovat, recept på fiskgrytan från förra helgen. Jag gjorde vitlöksbrödet på grov panini, men kan nog bli snäppet godare med vanlig baguette faktiskt
Lägg ner tomter och dill i såsen och smaka av med citron salt och peppar. Vi åt denna gryta med potatis och färsk kokt broccoli men kommer att servera pasta nästa gång
Byxa fisken genom att skära bort raden med ben som sitter på mitten av fiskfiléns tjockaste del. Skala moroten, dela längs med i tunna stavar och skär i mindre bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.