Ikväll överraskades jag av Annas goda fisksoppa. tack för det darling. En perfekt födelsedagsmiddag, (man blir inte äldre bara mer erfaren som man säger
Låt lagen rinna av från räkorna och fördela dem över fisken. Ansa, snitta, skölj och skiva purjolöken. Fräs purjolöken i matfett ett par minuter utan att den tar färg i en traktörpanna
Det gör inget om skinnet under bränns det petar man bort sedan när man äter fisken. Börja med tillbehören och rör ihop ingredienserna - gräddfil, creme fraiche, majonnäs och rom - till såsen
Skär fisken i bitar eller kuber. Lägg i fiskbitarna och låt sjuda klart i ett par minuter. 500 g fiskfilé. 1 msk fiskfond. 500 g fiskfilé sej, kolja eller torsk 1 msk smör + 1 msk rapsolja 300 g champinjoner i fjärdedelar 2 dl vatten 1 msk fiskfond konc 1