Fish and chips med gurkdipp
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g Koljafile
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 1 st Ägg
  • 0.5 dl Vetemjöl
  • 2 dl Ströbröd
  • 0.5 msk Olivolja
  • 0.5 msk Mat & Bak Smör
  • 3 st Bakpotatis
  • 1 st Bakplåtspapper
  • 1 msk Olivolja
  • 1 tsk Salt Fint
  • 0.5 st Gurka
  • 0.5 st krukor Gräslök - färsk
  • 2 dl Creme Fraiche Naturell
  • 0.5 tsk Balsamvinäger Vit
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 50 g Salladsmix
  • 0.5 st Citron

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.