till festen. Vispa 3 ägg, blanda i en tub med risgrynsgröt (eller gärna egentillverkad. Rör ner 2 dl vispgrädde, 1/2 dl finhackad mandel (uteslut om man vill) mortla 0,25 g saffran (för lite lagom smak) tillsammans med 2 msk socker och häll i smeten i muffinsformar i muffinsplåt (eller smord form) och grädda i ugnen ca 30 minuter på 175 grader
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Det märks att det är många som uppskattar bär till smaksättning i en kall sås, får väldigt många sökträffar på just den här hjortronsåsen
Köttfärssås är en rätt som är snabb att laga till och den är god också. Lägg till lite mera jobb och tid och få denna jättegoda pastagratäng på middagsbordet
Att nu ha en hemmagjord fikonmarmelad hemma som man kan äta med brieost. Nu är det fikontider. De finns mängder i mataffärerna och i går hittade jag fikon för 2,45 kronor styck
En god vän frågade om jag alltid gör egen marinad till det kött som jag grillar. Marinaden som jag gjorde till kycklingspetten i veckan är en traditionell och enkel marinad
Tillsätt färskost, citron eller lime. Vispa till en krämig konsistens. . Frosting med creamcheese. 5 dl florsocker50 g smör250 g färskost, ex philadelphia 1 tsk pressad citron / limeGör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.