Stek sedan i mjölkfritt smör eller kokosolja. Min dotter älskar pannkaka och goda sylten till. Jag gillar detta extra mycket när jag vet att jag får i mig bra saker för min kropp, kan jag dessutom göra något som hon njuter av vilket hon gjorde av denna pannkaka så blir det extra bra, bonusen blir ett glatt och energifyllt barn
30-40 g mörk choklad (minst 70%). Ca 1 msk jordnötssmör (organic 96-100%) eller annat nöt- eller mandelsmör. 30-40 g mörk choklad. Ca 1 msk jordnötssmör (organic 96-100%) eller annat nöt- eller mandelsmör
Stek bitarna i mjölkfritt margarinoch råsocker och pudra över kanel mot slutet. 1 msk mjölkfritt margarin. 30 g mjölkfritt margarin, kallt. 50 g mjölkfritt margarin. Grädda i ugnen i 20-25 minuter. 1 msk mjölkfritt margarin. 30 g mjölkfritt margarin, kallt. 50 g mjölkfritt margarin
Värm havregrädde, sojamjölk, frysta hallon, vaniljfrön och -stång samt socker i en kastrull. Anledningen till att jag köpte sojamjölk var för att jag skulle göra den här efterrätten
För att laga Mjölkfritt saffransbrödSmält margarinet och tillsätt vattnet och havregrädden. Skär 1-1,5 cm breda "lussekatter" och lägg på en bakplåtspappersklädd plåt och låt jäsa ytterligare 45 minuter,Pensla med ägg och stick ner ett russin i varje "lussekattsöga"Grädda i ca 12 minuter. 1-1,5 cm
Bröden håller sig i plastpåse i rumstemperatur i 3-4 dagar. 7,5 dl ljummet vatten, ca 25-30°C. Låt degen stå i 10-15 minuter. Låt stå och jäsa i 75-90 min. Glutenfritt bröd jäser upp ca 30-50 %, inte till dubbel storlek som vetebröd. Related 3-4 dagar Du kan ersätta jästen. 7,5 dl ljummet vatten, ca 25-30°C
400-450 g vatten. Lufta ugnen lite efter 15-20 minuter. 400-450 g vatten. Idag lät jag mig inspireras av mitt allra första surdegsbröd, som i sin tur var inspirerat av ett bröd av Jan Hedh
Det här knäcket är fullständigt beroendeframkallande - det kan fler än jag intyga. ½ dl fin kallpressad rapsolja eller olivolja - har gjort med båda delarna
5-7 bitar ingefära. Koka dina röda linser i 10 minuter, jag använder kungmarkattas och de är 10-15 min och jag kokar då i 10 minuter och det blir perfekt. 5-7 bitar ingefära
Foto. Eva Hildén. Receptet är hämtat ur min bok ”Sju steg till ett friskare jag. utan gluten mjölk och socker” och anledningen till att jag delar receptet här på bloggen är att jag vill att alla som provar det ska lyckas
½ dl hallon- eller lingonpulver. Rulla gärna bollarna i hallon- eller lingonpulver när de har stelnat. De står sig 3-6 dagar i kylskåp och ännu längre om de förvaras i frysen, så det här är perfekta små godsaker att ha på lut i frysen inför tillfällen när sötsuget sätter in
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.