Smörj brödformenoch häll i smeten. Svensk sommar o jag har kommit in i te och smörgåsträsket. Bestämde mig för att testa ett glutenfrittbröd då jag har fått många önskemål om det
Jag har fått många förfrågningar om jag kan ta fram ett glutenfrittmjuktbröd utan ägg, mjölkprodukter, nötter/mandel och kokosolja, för alla som inte tål det
Brödet är norskt och kommer från Sigdal bakeri. Knäcket nedan som jag upptäckte sist jag handlade på min ICA är det bästa och absolut godaste köpealternativ jag hittat hittills när det gäller glutenfritt fröknäcke
Här kommer ett recept på ett riktigt snabbt och enkelt bröd som passar till helgens frukostar, mellanmål och kvällsfika – gjort på bovete – & kokosmjöl
Ibland kan man vara sugen på något sött att knapra på efter maten eller till fikat, och då är det alltid trevligt om det söta samtidigt som det ÄR gott kan GÖRA gott för kroppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.