Allt går att förberedas och alla får sin egen favoritgryta. Vi gjorde en gryta och valde en lite annan servering på den genom att servera köttet och såsen som grund sen toppar man med vad man önskar
Prima Delikatesser har just fått in sin första omgång surkålshuvuden och bjussar därför på ett recept för dig som är nyfiken att göra din första kastrull Centraleuropeisk favoritgryta
Vi föredrar oftast att blanda pastan och såsen och servera alltsamman från ett stort fat, eller som på bilden ovan från det som sedan i julas blivit vår absoluta favoritgryta
Recept på enkla vardagsgrytor kan man aldrig få får många av tycker jag. Idén till just denna delikata kikärtsgryta har jag fått från en från en blogg som heter 'Simple Sweets & Treats' (se här)
Här kommer ett av mina recept på kyckling i lergryta - med inspiration från persisk mat. Det kan låta lite komplicerat att laga, men har man förberett allt, går det ganska fort
Det är många som klagar på att de skulle vilja äta mer grönsaker men att barnen är skeptiska. En idé kan då vara att försöka introducera grönsaker lite "i smyg" genom att spä ut barnens favoritgrytor, såser mm med grönsaker
Måndag 20 april 2015. Säg den vecka som kunde börjat bättre. Sol och klarblå himmel och plusgrader uppåt 17, visserligen lite kyliga vindar om man stod på fel ställe men helt klart en dag när man velat vara ute så mycket som möjligt
Coq au Vin är en favoritgryta – igår blev den dock en aning förfuskad. Som jag skrev igår det är äntligen höst, med hösten kommer grytor – kan man annat än att älska hösten
Eftersom alla planer är gjorda och det inte är riktigt dags att börja så än, lever jag kvar i odlingsåret 2016 och gör en inventering av vad vi fortfarande har kvar att äta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.