Rödvinsgryta av högrev
Mary Dane -
Mary Dane -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 17 se
  • 1,2 kg högrev (ca 1 kg rensad)
  • smör till stekning
  • svartpeppar
  • salt
  • 2 stora gula lökar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 stor morot, hackad i mindre tärningar
  • färsk timjan
  • 1 krm
  • 2 tsk soya
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 tärning mörk oxbuljong
  • 1 tärning kalvbuljong
  • 3 dl rött vin, gärna Solo Passione A's Passo Antiche Terre Venete
  • maizenaredning
  • 17 se
  • 1,2 kg högrev (ca 1 kg rensad)
  • smör till stekning
  • svartpeppar
  • salt
  • 2 stora gula lökar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 stor morot, hackad i mindre tärningar
  • färsk timjan
  • 1 krm
  • 2 tsk soya
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 tärning mörk oxbuljong
  • 1 tärning kalvbuljong
  • 3 dl rött vin, gärna Solo Passione A's Passo Antiche Terre Venete
  • maizenaredning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.