Stjälp upp degen på mjölat bakbord och dela den i 30 jämnstora bitar. Värm en torr stekpanna och grädda kakorna efter hand på medelvärme, ca 2 minuterpå varje sida
Igår var det dags att bege oss hem från Gävle, men innan vi åkte mot Stockholm stannade vi till på Proteinbutiken för att fylla på våra "proteinlager" lite
Februari har visat sig vara en riktig högtidsmånad här på Kärlek på tallrik. nu kan jag också stoltsera med att ha en blogg som är hela 1 … Fortsätt läs →
Jo, det är mycket sherry och purjolök justnu, men det var denna grymma pasta som startade det hela. Det vete sjutton vad som gav min man inspirationen, men jag tror att en kvalificerad gissning är att det vita matlagningsvinet helt enkelt var slut, och att sherryn fick vara stand in på kort varsel
Men visst är det smaskigt med nybakade bullar, så lite tips och inspiration vill jag gärna bjuda på. Vill man prova på annat vis, när man sätter sin deg, kan man tillsätta rumsvarmt fett
Kommer nämligen hem senare på onsdagen, så det är därför jag förbereder den matiga pajen idag. Imorgon ska jag göra tomatsoppan (utan skaldjur), ta fram de frysta kräftorna på tining samt lägga sillen i saltlagen sent på kvällen eller tidigt onsdag morgon
Förut tyckte jag inte om mjölk till gröt, men nu brukar jag hälla på en skvätt mandelmjölk. Så himla gott är det, och känns i kroppen som en så himla bra start på dagen
fundera på om inte vardagsrummet borde målas om, soffbordet kommer då inte matcha tv-bänken och soffan ser visst lite tanig ut i just det hörnet och visst borde det köpas fler tavlor, soffkuddar och vaser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.