Jag älskar tex-mex (som ni kanske har märkt) och det bästa med ViktVäktarna är att jag kan fortfarande äta det jag älskar – bara i måttliga mängder och/eller i andra former
Förra veckan hittade jag ett recept hos Kryddburken på Enchiladas med köttfärs. Då jag hade både köttfärs och tortillabröd i frysen och en halv burk salsa i kylen så blev det en perfekt söndagsmiddag
Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Strö över kryddmix och späd med vatten och krossade tomater
Klä en form 15x25 cm i bakplåtspapper. Blanda mjölk, socker och sirap i en stor kastrull. Koka upp på medelvärme och låt koka ca 20 minuter, under omrörning och var uppmärksam mot slutet då det snabbt kan bränna fast
Taco- Enchiladas. Har ni inte ätit denna form av tacos förut, så är det hög tid att ni testar det nu. Väldigt smidig att göra och den är väldigt god, den uppskattas även av dottern här hemma- vilket alltid är skönt
Blanda alla torra ingredienser. Arbeta ner smöret i blandningen. Häll i mjölken och arbeta ihop degen. 2. Arbeta degen smidig på en lätt mjölad yta, dela den sedan i 4 mindre delar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.