Krydda med de torra kryddorna och låt fräsa med. Då jag hade både köttfärs och tortillabröd i frysen och en halv burk salsa i kylen så blev det en perfekt söndagsmiddag
I förra veckan lagade jag Enchiladasoch den rätten mottogs med lovord av kidsen. Båda två älskade rätten och två dagar senare föreslog de båda två vid olika tillfällen att vi skulle äta Enchiladas till middag
Servera med ris o sallad. Lägg kycklingfileerna i en ugnsform. 800-900 g kycklingfile. Häll över kycklingen o in i 25 min på 200 grader. 800-900 g kycklingfile
Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Rör i hälften av färskosten och fördela köttfärsröran på bröden
Ingredienser 4 st kycklingfiléer salt och peppar 4 skivor rökt skinka 4 msk dijonsenap 4 skivor tomat 4 skivor tjocka emmentaler eller annan smakrik ost smör att pensla med grillkrydda eller annan kryddblandning till kycklingen Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Skär kycklingen i små bitar och stek tillsammans med tacokryddan tills kycklingen är färdig. Skiva upp champinjonerna och varm tillsist på de med wasabi ruccolan
Späd med vattnet lite åt gången. Strimla kycklingenochbaconen. Mina barn älskar kombinationen kycklingoch curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Krydda den med peppar ochkycklingkrydda. Fräs lök, baconoch champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.