I förra veckan lagade jag Enchiladas och den rätten mottogs med lovord av kidsen. Båda två älskade rätten och två dagar senare föreslog de båda två vid olika tillfällen att vi skulle äta Enchiladas till middag
Fyllningen blev kyckling med zuccini å lök å så tacokrydda försåss. Servera med en god sallad. medium 340 grRiven ostBrun alltihop, först kycklingen och sedan resten. 1,5 dl vattenBlanda kryddan med vatten och kycklingen och grönsakerna
Fräs köttfärsen och löken tillsammans med kryddorna. När jag kom hem tog jag en riktig långdusch och lekte lite spa med hårinpackning, peeling och lite fotskrubb
enchiladas, antingen med kyckling eller medköttfärs. Någon gång har vi även varierat oss med sk. Fräs kött och lök ett par minuter, pressa i vitlök och tillsätt tacokryddan med vattnet och paprika
Bryn köttfärsenmed lite olja. Rulla ihop och lägg rullarna med skarven ned i en smord ugnsfast form. Häll den resterande såsen över rullarna och toppa med resten av osten
Enchiladasmed. Enchiladas består av en majspannkaka, jag har idag valt en. vanlig pannkaka, som fylls med chilikryddad köttfärs och gratinerats med ost
4 400 g köttfärs 1 msk olja 1 gul lök 1 msk tomatpuré 1 burk salsasås mexikansk typ (à 230 g) 4 tortillabröd 2 dl riven ost tomater lök Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Jag röjde i skafferiet idag och hittade en förpackning tortillabröd som låg där på övertid. Nu hade dom bara gått några dagar över tiden och eftersom jag har rätt bra lukt och smaksinne så fick dom bli dagens middag, det går ju liiite hysteri kring
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.