Det blir en maffig köttbit att servera på nyårsfesten eller helgens middagsbjudning. När vi började var våra äldsta barn två år gamla och nu är de åtta, jisses vad åren går
Eftersom Emelie, min "bonusdotter" inte var här på nyår så tog vi en lite sennyårsmiddag här hemma i fredags när hon kom med hummersoppa till förrätt, oxfile´till huvudrätt och kärleksmums med en klick glass till efterrätt
Själv tycker jag det är roligt att testa på nya saker, även om det kan vara vanskligt att göra en rätt man aldrig ätit tidigare för första gången när gästerna sitter och väntar
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Nyårsafton närmar sig och förväntningarna är som alltid höga, godaste maten ska serveras i vackraste klänningen, finaste champagnen ska drickas med de bästa vännerna och man ska vara på sitt allra soligaste humör
Syrran och hennes familj dyker upp under dagen. Här på bloggen kan ni kika in lite senare. Det kommer att dyka upp ännu en cheesecake och även ett sillrecept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.