Denna lillenyårsafton går liteiitalienska tecken i vårt kök, på menyn står plockmat och på fatet ligger det en hel del charkuterier men även en skaldjursrätt har vi lyckats klämma in
I går införnyårsmiddagen bad jag Th köpa en blomma till bordet. H tyckte det var så mysigt med trerätters att hon undrade ifallviinte kunde ha det varje dag
En mycket trevlig kväll blev det igår med god mat och dryck, mycket prat, och lekande barn tills två av dem däckade i ett rum och våra två kom och satt hos oss i soffan en stund innanvi cyklade hemåt
Tillnyårfixade jag till den här enkla förrätten som trots det enkla har fest och glam över sig. -) Och så kunde jag inte låta bli att slänga ihop ostpuffarna som jag hittadei Mårtenssons kök som tipsinförnyår
Finhacka rödlök & dill. Låt kräftstjärtarna rinna av & hacka ilitemindrebitar. Rör ihop med Ph-osten. Bred litemargarin på varje tunnbröd & fördela sedan röran på dom
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. H. ä. r. k. o. m. e. t. p. s. å. n. y. c. g. d. h. u. l. f. ö. D. a. b. ". v. x. K. ♥. -. 2. T. 4. R. 1. j. ½. ,. L. F. S. B. V. s t
Gör man skålarna på runda tunnbröd så blir det perfekt formade skålar och de blirmindretill storleken än mina här under och är därmed perfekta att servera en förrätti
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.