Osten är en Kvibille ädelost, sedan ligger det en bit färsk fikon inflygen direkt ifrån Malta och detta binds samman med en droppe balsamvinäger ifrån Italien
Gillar du inte ädelost så prova med feta eller chévre. Matuppdrag, kurser, politiska uppdrag, tjänste- och privatresor, arkitektoniska projekt och livet med mina två grymma barn har fyllt varenda dag med både stora och små insikter
i helgen och något mumsigt ska lagas (om jag kan lyckas med det). Tur att jag har vänner som kan förse mig med underbart god mat, ta bara Martina som lagade den här himmelska
Torkade dem i ugnen med kanel och mapelsyrup. Det blev middag med efterföljande t. Så jag tog alla björnbär som fanns kvar i frysen från förra året och gjorde en supersmarrig sa
Servera grytan med pressad potatis och sallad. Smula ner ädelosten, och låt grytan koka upp. Här har vi en riktig klassiker - Lenas mammas kyckling i ädelostsås
Lägg de i en ungssäker form tillsammans med bären. Jag hade för få äpplen för att göra äppelpaj och för lite bär för att göra björnbärspaj, då var det bara att kombinera ihop björnbäroch äppelpaj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.