Jag ska snart kolla in Anne Lundberg och Paul Svensson på SVT men först - recept på den här Ottolenghisalladen med päronoch pecorino som vi faktiskt åt för första gången på nyårsafton förra året
Skala, kärna ur och dela päronen i mindre bitar. Den här salladen är jättefräsch och god, och passar exempelvis till en grillad eller ugnsstekt kycklingfilé eller fläskfilé
Jag ville hitta på en ny sallad till kvällens middag och den här blev det. Tranbären tänkte jag strö över köttet ett tag men de hamnade till slut i salladen
Lägg päronen ovanpå och häll skyn från päronen över salladen. Fördela det knapriga brödet, ruccolasalladen, gurka, rödlök och grönmögelost på tallrikar
Saker som får din sallad att bli en rolig middag. Blandad sallad i bottenLite finstrimlad fänkåltunt skivat päronnågra körsbärstomaterngn form av lök+lätt kokadesockerärtormorot i bitar+rostade valnötterbit halloumi+Dressing för 2 pers
6-8 1 rulle kyld smördeg (à ca 250 g) 125 g ricottaost 1 fast päron t ex Conference 100 g ädelost ca 50 skuren grönkål 1/2 msk olivolja 1 dl grovhackade valnötter 1 msk flytande honung Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.