10 min,
inget måste men så blev det denna gång. Värm upp rapsolja i panna och stek veggibullarna tills de får en härlig knaprig yta. Visst var det enkelt?
Rör ungefär lika mängd av risvinäger, fisksås och olja tilldressningen. Jag ändrade lite i receptet och här är de underbara vegoburgarna med sina pikanta tillbehör i min tappning
Blanda samman ströbröd, grädde och ägg tillen jämn smet och låt det stå en stund. När ett recept blir ett vandringsrecept är det ett säkert betyg på att det är god mat det rör sig om och dagens recept i vårt kök är precis ett sådant
Här kommer dagensvariant på veggibollar som de får kallas idag. Perfekt är också att det passar så bra helt utan kolhydrater som tillbehör, det är så gott bara med en sallad och något krämigt
Jag bjuder er idag på en kycklinglimpa, envarianttill. Denna gång skar jag kycklingfiléer i små bitar istället för att köra dem till färs i en matberedare
För Håkan är det fredagskänsla igen, det hör inte till vanligheterna att vara ledig helg efter helg på detta viset, har faktiskt inte hänt sedan arbetslivet satte igång
Har redan börjat tänka till kring sonensstudent nästa år, och tänker att vi kanske ska ha något att bjuda gästerna på för att hålla dem lite sysselsatta innan alla är på plats och maten är framdukad
Skala potatisen, skär den i halvor och koka tillsden är mjuk. Jag måste bara tipsa er om en riktig höjdare – väl värd att prova – nästa gång ni ska äta stekt fisk
När jag kom tillbaka in igen, och hade krängt av mig den blöta vinterstassen, så kunde jag med gott samvete sjunka ner på kökssoffan med en kopp varmt te, pusta ut och glädjas ännu mer över att vara inne i mitt varma kök och inte ute i det kalla, blöta höstrusket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.