Jag blandade Schärs mix C och Sempers Fin mix. Igår när jag läste Buffé, hittade jag ett recept på kolapaj som lät så gott som jag idag provade att omvandla till ett allergivänligt recept
Jag har blivit överöst med mail och komentarer ochkolapajen som jag bakade förra helgen. Jag hittade receptet inne hos Bambi och eftersom jag gillade kola ville jag testa detta
Kolapaj med vispad grädde, daim och hallon. Kom på att jag glömt bort att lägga upp receptet på den här supergoda kola och daimpajen jag bakade till midsommarafton
Görs enklast med hammare och spik. Placera grytan på spisen och sätt vredet på drygt medeltemperatur. Lyft upp burken med en tång eller en grytvante, placera på spisen och låt den svalna lite
Salt kola möter ett krispigt havreskal och toppas sedan med bär efter smak. se, och den enda modifiering jag har gjort är väl egentligen bara att lägga till ingefära i pajskalet och toppa med annat än de röda vinbären som föreslogs i orginalreceptet
Vispa äggen och sockret pösigt. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kakao i en separat skål. Rör ner den krossade dajmen och till sist det smälta smöret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.