Choklad- och kolapaj med cointreaugrädde
receptcentralen.se
receptcentralen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Dulce de Leche (kolasås)
  • 1 burk (397 g) sötad kondenserad mjölk
  • Pâte Sucre
  • 250 g vetemjöl
  • 100 g rumsvarmt osaltat smör
  • 100 g florsocker
  • 1 krm salt
  • 1 ägg
  • Chokladfyllning
  • 150 g mörk choklad (70%)
  • 50 g vit choklad
  • 75 g smält osaltat smör
  • 2 hela ägg
  • 2 äggulor
  • ½ dl råsocker strö
  • florsocker till serveringen
  • Cointreaugrädde
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 ½ msk cointreau
  • 2 tsk florsocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.