Igår satt jag med ryggen åt solen och planterade ut en hel drös vintersquashplantor i trädgårdslandet, bland annat just butternut och då kom jag att tänka på det här receptet som ett par av er frågat om men som jag alltså inte hunnit dela med mig av – förrän nu
Fräs squash och vitlök i smör i en stekpanna. Servera med pasta. 4 portknappt 1 kg squash, både gul och grön2 st vitlöksklyftor2½ dl matlagningsgrädde½ dl färsk timjan, grovt hackad1-2 dl riven parmesanostSalt och pepparSkär squashen i skivor och sedan i bitar. 1 kg squash
Borsta butternutskivorna med olivolja och placera dem på en plåt med bakpapper. Borsta olivolja på ena sidan av varje bröd, dela ut squash, mozzarella, och oregano jämnt över 4 av de 8 brödskivorna. ) 1 mellanstor butternutsquash
Butternutsquashsoppa med morot och palsternacka (3-4 port). 1 butternutsquash pumpa (ca 700g), skalad och tärnad. ButternutSquash Soup with Carrots and Parsnips (servings 3-4). 1 butternutsquash pumpkin (about 700g), peeled and diced. Butternutsquashsoppa med morot och palsternacka (3-4 port). 2 grönsaksbuljongtärningar 1 butternutsquash pumpa (ca 700g), skalad och tärnad. ButternutSquash Soup with Carrots and Parsnips (servings 3-4). 1 butternutsquash pumpkin (about 700g), peeled and diced
Ett blogginlägg med pumpa eller butternutsquash så här på höstkanten. Jag tyckte om smaken av butternut i de här muffinsen och nu mikrade jag bara butternutbitarna men nästa gång ska jag testa att ugnsrosta dom istället
I added roasted butternutsquash and parsley. Jag blandade i ugnsrostad butternutpumpa och persilja. När risotton nästan är klar, blanda i butternutsquash, smör och ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.