Confiterad vildgås.
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 ½ kg bröstfilé och lår från vildgås
  • (canadagås eller grågås)
  • 2 liter smält isterflott
  • (eller smält ank eller gåsfett)
  • 3 msk hackad färsk rosmarin
  • 3 msk hackad färsk timjan
  • 2 msk hackad färsk salvia
  • 1 finhackad färsk röd chilifrukt
  • 3 finhackade vitlöksklyftor
  • 4 msk flingsalt med röksmak
  • 15 lätt krossade svartpepparkorn
  • 2 krm mald nejlika
  • 4 smulade lagerblad
  • ½ dl chiliolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.