Min coleslaw smakade mycket gott till marinerad kycklingschnitzel med indiska smaker. Hade aldrig testat mosad avocado i en coleslaw tidigare, det blev riktigt gott
Coleslaw kan vara ganska motbjudande om det tillreds på fel sätt. Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , men den coleslaw vi gjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
Eftersom jag hellre ville ut och springa i det varma vädret och kolla på allt folk som samlats för Storsjöcupen och latinofestival i Östersund, än att stå vid spisen och pyssla, så blev det ”man tager vad man haver”, alltså gårdagens biffar och en underbar, lätt coleslaw
Detta tar några timmar och under tiden gör ni coleslaw (se nedan för tillvägagångssätt)När spjällen ser ut som på bilderna så penslar ni första gången med glace och vänder dem omJag har medvetet inte penslat hela för att ni ska se hur det ser ut innan man börjar med glacenKlicka på bilderna för större bild
Coleslaw är godaste tillbehörettill grillat, speciellt hamburgare. Jag älskar coleslaw. Det kanske beror på min amerikanska uppväxt, jag vet inte, men jag är rätt så petig när det gäller coleslaw
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Det märks att det är många som uppskattar bär till smaksättning i en kall sås, får väldigt många sökträffar på just den här hjortronsåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.