Torka av laxen med hushållspapper. Servera laxen med spenatsås, kokt potatis och citronklyftor. Stek laxen i en stekpanna med matfett, ca 3 minuter per sida. 2 bitar laxfilé
4 900 g potatis ca 550 g laxfilé salt och peppar 1 citron 250 g körsbärstomater 1/2 kruka persilja 3 msk pesto paprika 2 msk kapris Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
ca 1 kg laxfilé 375 g Abba Middagsklart Citronsås (XL) 1 citron salt peppar. ca 1 kg laxfilé 375 g Abba Middagsklart Citronsås (XL) 1 citron salt peppar
Här hemma äter vi ofta lax, det är både gott och nyttigt. Lägg laxbitarna i en smord ugnfast form. 4 st laxfiléer. Ingredienser för 4 personer 4 st laxfiléer
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
"Ännu mer lax. varmrökt lax och ingredienser till en helt underbar basilikasås med parmesan. Servera laxen tillsamans med de ugnsrostade grönsakerna, basilikasåsen och sallad
Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. 2 laxfileér. Hacka lök och vitlök, fräs i stekpanna. Tina Broccolin och dela i mindre buketter, lägg i stekpannan och stek så de blir varma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.