Servera grytan med kokt potatis eller baguette. Låt det fräsa med några minuter. Tillsätt krossade tomater, vatten, fiskbuljong, timjan och crème fraiche
Paket400 g kallrökt lax, i skivor 1 purjolök, skuren i grova skivor 12 delikatesspotatisar, skrubbade och kokta 50 g smör 0,5 kruka dill, grovt skuren salt bakplåtspapper
Servera med pressad potatis. Smaka av med cayennepeppar. 600 g laxfilé. 1600 g laxfilé 1 dl vatten 3 msk hummerfond 1 dl crème fraîche 2. 5 dl mellangrädde 2 tsk fransk senap 1 st knippa dill 2 msk röd stenbitsrom cayennepepparSkär laxfilén i fyra bitar. Lägg i laxbitarna och låt sjuda under lock i 7 minuter. 1Hacka dillen och rör ner tillsammans med rom. 1Lägg en klick rom på varje laxbit och garnera med dill
Lägg potatisen i en ugnsform, tryck till med en gaffel så den mosas något. potatis, kokt. Lägg på de sprödaste grönsakerna mellan laxbitarna och garnera med citron
Smidigt med allt i ett. Krydda med salt, curry, gurkmeja, ingefära, vitlök och ev garam masala. Det här är en perfekt vardagsrätt när man vill att matlagningen ska gå fort
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.