Chokladbiscotti
Milda.se
Milda.se

Chokladbiscotti

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g Milda- mat och bakmargarin
  • 5 dl vetemjöl
  • 5 tsk bakpulver
  • 4 sl florsocker
  • 75 g kakao
  • 50 g grovhackade nötter
  • 75 g grovhackad vit choklad
  • 1 st ägg
  • pärlsocker
  • ägg till pensling

Beskrivning

    Sätt på ugnen på 220 grader (varmluft 200 grader)

    Skär Milda mat- och bakmargarin i mindre bitar. Sikta samman mjöl med bakpulver, florsocker och kakao. Tillsätt därefter nötter, vit choklad och ägg. Rör samman allt till en smidig deg.

    Dela degen i två delar och lägg ut på en plåt med bakplåtspapper. Platta till degen något uppe på.

    Pensla degen med ägg och strö över pärlsocker.

    Grädda i mitten av ugen i 12 min.

    Skär dem i bitar strex efter de har tagits ut från ugnen. Låt dem därefter gräddas i ugnen i ytterligare 6-8 min på samma temperatur. Lägg dem därefter på galler och låt kylas av.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.