Blanda mandelmjöl och bakpulver och vänd ned i äggpöset med luftiga tag. Jag har sedan dess hunnit göra kakan ytterligare en gång, då med kokosflingor i stället för vit choklad eftersom jag hade slut på den
Med andra ord betyder det att tårtan ska både vara socker, gluten och laktosfri, japp där fick jag något att bita i, men eftersom jag älskar utmaningar så var jag såklart tvungen att testa
Toppamed skivad banan. Deras fritidsaktiviteter har redan smygstartat men då blir det fullt ös även på den fronten med träningar och skjutsningar till höger och vänster
Glädjeskutt blandade med chockartad enormt stor tacksamhet och en hel massa "alltså man kan inte tro att det är sant" och "men hur gick detta till egentligen"och "men jag fattar det inte"
Nu på det nya året kommer jag att ägna mycket tid åt att träna och laga riktigt bra mat och mindre tid åt att vara aktiv på sociala medier, typ Facebook och Instagram
Eftersom jag ville använda min favoritbotten som är riktigt knäckig samt daimgrädde tyckte till ochmed jag att tårtan behövde något fräscht på toppen vilket blev färska jordgubbar
Vi serverade den med rödbetssalladen, som ni fick recept på igår, och en bit gott bröd. Eftersom varken jag eller maken gillar vanlig pajdegsbotten så brukar jag antingen göra en annorlunda, lite mer brödliknande, pajdeg som innehåller bakpulver eller så utesluter jag helt enkelt degen och gräddar bara fyllningen i formen
Hacka den vita chokladen, och stöt saffranet i en mortel tillsammans med lite socker. Idag vill jag ge dig ett recept på en fantastiskt god saffransfudge med vit choklad
Garnera med dragon. Smula ner osten och tillsätt crème fraiche och vatten. Servera med pasta eller ris. Skär tomaterna i bitar, tillsätt dem samt grovt hackad dragon och låt allt bli genomvarmt
Blanda med minimarshmellows och jordnötter. Det är verkligen mycket gott och snaskigt som florerar i bloggosfären just nu, och jag är ju inte sämre jag än att jag hakar på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.