Ett knäckigt havretäcke med kolasmak över rabarber ochjordgubbar förklarar hur pajen smakar bäst. Hittade det här receptet i en gammal buffétidning från Ica och det lät ju supergott så det fick bli att bjuda på det till efterrätt igår då vi varit med Joels familj+respektive och ätit middag
Men testade den här förra helgen ochmedjordgubbar så kan jag bara säga wow. Det är något med digestive, dulce de leche och banan som jag tycker blir alldeles för mycket och sötsliskigt
Toppa medjordgubbaroch resten av daimkrosset. Lägg burken med kondenserad mjölk (oöppnad) i en kastrull och häll på vatten så det täcker burken och lite till
Vårliga smaker som passar bra i pajSyrligheten hos rabarbern gifter sig fint med ett sött knäckigt täcke i den här pajen som i just det här utförandet dessutom är glutenfri
Servera med exempelvis vaniljvisp. Lägg bären i formen, pudra över potatismjöl och strösocker. Smält smöret i en kastrull, tillsätt grädde och sirap, ta bort kastrullen från spisen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.