Fyll upp medhallonmoussen. Strö över riven vit choklad och garnera med mynta och t ex hallon. Det går även att byta ut vit choklad till mörk choklad eller ingen choklad alls
Vänd försiktigt samman samtliga ingredienser med luftiga tag. Väg upp florsocker och tillsätt det tillsammans med philadelphiaosten och vispa det ganska länge tills att frostingen blir fluffig och len
Bakboxen i april innehöll ingredienser till en tårta medhallonmousse och vit choklad. Bred på ett lager medhallonmousse och lägg sedan på den botten som skall vara i mitten av tårtan
Här kommer receptet på moussetårtan som jag hade med mig på kräftskivan i lördags. Hallonmousse. Då blir den ”tråkiga” vita tårtan helt plötsligt färgglad och häftig
Blanda i florsocker efter behag tills du får den smak och konsistens du vill ha på frostingenAnvänd en sprits med stooooor tyll för att få till snitsen på frostingen, eller bred på efter bästa förmåga om du saknar sprits
Fyll dem medchokladfrostingen. Svenska solmogna jordgubbar är ju allra godast och de kan man ju äta med mjölk och socker eller en klick vispad grädde men de som finns att köpa i butik nu gör sig bäst med någonslags smaksättning
Det blir precis så med detta recept, men för att garanterat lyckas så ska dom stå i kylen över natten men sen njutas rumstempererade (jag brukar förvara dom i rumstemperatur sen också)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.