Själv gjorde jag en tårtamedvit chokladmousse och hallon. Garnera med bär och riven vit choklad. Lägg på en till botten, häll på resten av moussen och avsluta med sista bottnen
Lägg över en bakduk och låt den svalna medan du gör smörfyllningen. En Drömrulltårta är en klassisk chokladrulltårtamed smörkrämsfyllning, uppskattad av många
Smörj en springform med smör och klä botten med bakplåtspapper. Sommar = fika i solen så jag tänkte att vi skulle dra till med ett recept såhär på studs
Bottnarna blev fluffiga och smakade precis som när man köper tårta på konditori och fyllningarna blev väldigt lyckade också, både den med hallon och blåbär och den medvit choklad och citron
Vispa vitorna till ett fast skum och tillsätt socker och vaniljsocker under fortsatt vispning. Täck med marängsmeten och ställ in för gräddning direkt i den uppvärmda ugnen
Istället för enbart grädde som fyllningen i en budapestrulle har, har jag fyllt denna tårtamed vaniljkräm blandat med grädde, vilket inte gör den alltför mastig och dessutom passar det väldigt bra till marängen och hallonen
Täck löst över degen med plastfilm och förvara kallt över natten, ex-vis i ett kylskåp. Tryck/kavla försiktigt ut degen på en långpanna med bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.