Honungsglaserad brysselkål är både nyttigt och gott och kan ätas utan dåligt samvete. Nu var det väldigt länge sedan jag la upp något här på bloggen mest för att jag inte haft tid att vara specielltkreativ med minmatlagning
Häromdagen ville jag prova om jag kanske skulle byta ut den kokta brysselkålen, som vi brukar ha på julbordet, mot en litepiffigare, rostad variant med glaze
Jag älskar det mesta med brysselkål, så det var lite av en självklarhet att vi skulle laga den här rätten till vår adventsmiddag när jag hittade receptet i ett nummer av Mer Smak för några veckor sedan
Mycket gott, bankad brysselkål med ost som gratinerasi ugn. Jag såg ett inlägg på facebook, ett klipp, med detta men kommer inteihåg vart (för att länka)
IngredienserPortioner. 4 500 g brysselkål 2 msk smör salt och peppar 1 apelsin 2 msk balsamvinäger (eller fikonvinäger) 1 msk strösocker 4 färska fikon 65 g salladsmix 1 dl valnötter 200 g getost Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.