Brownie kaka medchokladglasyroch kiwi på toppen, en helt underbar kaka som var saftig och krämig. Denna Brownie kaka blir väldigt gott med vispad grädde och kaffe
Skär upp i bitar med en vass kniv efter önskad storlek. Vispa ihop smör, vaniljsocker och strösocker, tillsätt den smälta chokladen och sen ett ägg i taget och vispa så det går ihop till en slät massa, sikta i vetemjölet
(Vill man ha kolasås så hoppar man bara över den mörka chokladen) Förutom begreppsförvirringen så är satsen chokladsås på tok för stor, halvera den och det räcker ändå gott och väl till alla browniesarna
Veganska browniesmed lakrits. Spritsa soyavispgrädde ovanpå och toppa med granatäpplekärnor. Veganska brownies men lakrits, soyagrädde och granatäpple (glutenfri)
Browniesmed knaprigt havretäcke. Och då passar dessa härliga brownies perfekt. Har man något annat favoritrecept på just själva browniesmeten som man absolut inte vill ändra på (jag gillar t
Kladdkaksbrowniesmed nutella och mjölkchoklad. Men ni är ju med ändå märker jag, ni kommenterar och har er och jag kände att jag absolut var tvungen att blogga idag
500 g Philadelphia Classic Naturell , rumstempererad. 150 g vaniljkex 70 g osaltat smör 500 g Philadelphia Classic Naturell , rumstempererad2 dl vispgrädde 4 gelatinblad 60 g 3 msk florsocker 1 äggvita 1 citron 1 lime ev små marshmallows till garnering
Häll i smör-och chokladblandningen i skålen med övriga ingredienser i. Testa med en sticka för att se om de är klara, det kan vara lite svårt att avgöra genom att bara titta på dom för de ser lite kladdiga ut men det är så de ska vara
Beskrivning på de smarriga brownies vi bakade och smakade av får ni här nedan. Ridån gick upp och först ut stegade tre små starters , till varmrätt beträdde en vintervårlig rätt scenen med rödingsfilé som huvudrollsinnehavare, avslutningsakten bestod av kaffe och en kalasgod kaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.