Boeuf Bourguignon 2.0
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg
  • benfritt nötkött, gärna högrev
  • 2-3 msk
  • smör
  • 1/2 tsk
  • svartpeppar
  • 1 tsk
  • salt
  • 3 msk
  • vetemjöl
  • 4 st
  • vitlöksklyftor
  • 2 msk
  • tomatpuré
  • 1/2 tsk
  • timjan
  • 1 st
  • lagerblad
  • 3-4 dl
  • rött vin
  • 4-5 dl
  • köttbuljong av tärning eller koncentrerad fond
  • 20-25 st
  • steklökar
  • rökt sidfläsk i bit
  • 20-25 st
  • små färska champinjoner
  • smör
  • kokt/pressad potatis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.