Till det serverade jag en supergod blomkålsgratäng. *Krydda ev med lite salt och vitpeppar. *ta bort skalet på en lökoch skär den till ringar och lägg på
Bryt upp blomkål i bitar, grovhacka paprika. Servera med en redig klick keso och lite snabbsyrad lök. Zuccinin har växt så det knakar i sommar och alla maträtter med den ingrediensen är populära just nu
Torskfilé, ugnsrostad blomkål toppad med riven parmesan och smörsås. På fisken hade vi en klick med blandning av philadelphia, pepparrotsost och persilja
(jag var hungrig och orkade inte vänta så jag bräserade inte alls, gör inte så, rullader ska vara möra,saftiga och dom ska gotta in sig såsen)Ta försiktigt upp rulladerna och lägg dom åt sidan medan du reder av såsen med maizena redningen
Blanda morötter, blomkål, lök, vatten, buljongtärningar och afrikansk krydda i en gryta. Jag piffade till det hela med lite lök, kokosmjölk och heta kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.